96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

FESORD CV i la seua Fundació entren en el Club de l’Excel·lència de Gestió

Fesord CV i Fundació consoliden el seu esforç amb la consecució del certificat de qualitat. El Reconeixement 300+ del Model EFQM d’Excel·lència Europea les converteix en dues de les poques organitzacions del tercer sector que compten amb aquest segell.

El Model EFQM promou la realització d’autoavaluacions periòdiques, autodiagnòstic de l’organització, així com la identificació regular de punts forts i àrees de millora prioritàries. Un sistema de gestió que se suma a les diferents mesures adoptades per les nostres entitats per a millorar la qualitat dels nostres recursos i serveis.

L’avaluació va tindre lloc a mitjans del mes de desembre, on dos avaluadors externs van valorar el model que desenvolupen les nostres entitats, emparades per una mateixa missió i amb una estratègia compartida que defineix els principals objectius a aconseguir. Un altre dels elements als quals van prestar especial atenció va ser a la coherència entre els valors i els serveis que presta, i el compromís amb les persones sordes, el moviment associatiu i amb la societat en general.

Durant la segona jornada d’avaluació, tots dos avaluadors van afalagar la participació i implicació dels usuaris i les seues famílies en els serveis que promou la Fundació.

300+ només és l’inici de la nostra marxa cap a l’Excel·lència i la Millora Contínua.