96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Escola de Llengua de Signes

La llengua de signes és la llengua natural de les persones sordes, una llengua de caràcter vise-gestual i espacial, que compta amb una estructura, gramàtica i lèxic propis. A Espanya, la llengua de signes està reconeguda en la Llei 27/2007, del 23 d’octubre, per la qual es reconeixen les llengües de signes espanyoles i es regulen els mitjans de suport a la comunicació oral de les persones sordes, amb discapacitat auditiva i sordcegues. Per açò, la nostra Escola de Llengua de Signes de Fundació FESORD, com a entitat pionera i de referència en la formació de llengua de signes en el nostre territori ofereix diferents activitats formatives:

  1. Cursos de comunicació en llengua de signes (MCER)
  2. Cursos d’introducció a la llengua de signes (fins a 30h)
  3. Cursos infantils
Nous cursos
Cursos MCERL
Cursos d'introducció
Tallers infantils
Galería Multimedia

 

   

Pròximament publicarem nous cursos de llengua de signes.
Podràs trobar tota la informació en aquest apartat o en les nostres xarxes socials.

Si vols més informació pots enviar un correu electrònic a escolals@fesord.org

 

 

Submergeix-te en el meravellós món de la llengua de signes i aprén una altra llengua a través dels nostres cursos dinàmics, impartits per professorat sord titulat. Els cursos de llengua de signes segueixen l’organització curricular i pedagògica establida pel Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües (MCER). A més, compten amb el reconeixement de la Xarxa Estatal d’Ensenyament de les Llengües de Signes Espanyoles de la Confederació Estatal de Persones Sordes (CNSE). També estan avalats per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.  

Si eres una persona sorda o familiar de persona sorda informa’t sobre els nostres avantatges.

Contacte:

València: escolals@fesord.org
Alacant: escolalsalacant@fesord.org
Castelló: apesocas@apesocas.org

Tin un primer contacte amb la llengua de signes i la Comunitat Sorda a través dels cursos d’Introducció a la llengua de signes per a entitats públiques i privades.

Els nostres cursos d’introducció s’adapten a les necessitats horàries de les entitats sol·licitants (10h, 20h i/o 30h). Durant aquestes sessions es tractarà vocabulari i aspectes bàsics que et permetran adquirir tècniques i habilitats bàsiques per a la interacció i comunicació  amb persones sordes.

Contacte: escolals@fesord.org

Per als més menuts i menudes de la casa tenim els cursos gratuïts d’estiu en les nostres oficines de València (de 4 a 16 anys).

Una forma divertida d’entrar en contacte amb la llengua de signes i aprendre vocabulari com la família, els colors, els animals, etc. I, sobretot, compartiran un temps amb altres xiquetes i altres xiquets sords i oïdors, que sens dubte serà molt enriquidor.

València: escolals@fesord.org
Alacant: escolalsalacant@fesord.org

Sección en construcción

En construcción