96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Foment del valencià

Des de 2009 FESORD ha adquirit un compromís ferm per tal de difondre i fomentar el coneixement del valencià entre el col·lectiu de persones sordes a través dels cursos de valencià on la llengua de signes és la llengua curricular, o l’elaboració de materials i projectes per a donar a conéixer la llengua, la cultura i la història del nostre territori.

Recursos
Formación
Contacte

Meravelles d'Estellés

FESORD CV i la seua Fundació fa anys que col·laborem amb Direcció general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Generalitat Valenciana per a desenvolupar diferents accions destinades a la promoció del valencià entre les persones sordes. Accions entre les que es troben els Cursos de valencià per a persones sordes.

Estos cursos suposen la immersió de l’alumnat en l’aprenentatge dels aspectes lingüístics del valencià, a més de la cultura, història i tradició valenciana, en llengua de signes. Ja que és el professorat són persones valencianoparlants i signants que utilitzen la llengua de signes com a llengua vehicular per a impartir les sessions teòriques i pràctiques en les quals es treballen els aspectes gramaticals i ortogràfics del valencià.