96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

¡Primeres proves de B2!

Fa uns dies ens sorpreníem al llegir l’estudi publicat en la revista Royal Society Open Sciencie segons el qual “els principals llinatges de la llengua de signes a Europa provenen d’una mateixa font que es va originar a Espanya”.

El que ens fa pensar que el vertiginós interés de la llengua de signes en la nostra Comunitat podria ser, en un futur, objecte d’estudi. I és que la presència de la llengua de signes en tots els racons del nostre territori ja és un fet. L’últim municipi a animar-se a conéixer-la ha sigut Albaida, on com a novetat aquest mes de gener es va iniciar el curs A1 de llengua de signes.

Però les vostres ganes de continuar aprenent i certificar els vostres coneixements ens han portat a oferir, per primera vegada en els més de 40 anys de formació que portem impartint en llengua de signes, les proves lliures de nivell B2 per a persones sordes i oients. Una oportunitat per a obtindre el títol homologat per la Xarxa Estatal d’Ensenyaments de Llengües de Signes de CNSE.

Sens dubte, un fenomen que podria ser estudiat, però de moment i fins que aquest dia arribe, t’esperem el dia 25 d’abril en les proves de nivell.