96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

La Generalitat recolza la inclusió de les persones sorda a través de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha atorgat a la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana una subvenció de 26.937,56 euros per a l’execució del projecte «Enfortiment de la Participació Ciutadania Sorda a la societat civil». El projecte té com a finalitat enfortir el moviment associatiu i la participació ciutadana en la vida diària després de la pandèmia viscuda que ha afeblit i deteriorat als col·lectius més vulnerables com són les persones sordes i les seues associacions, per a dotar-los d’eines i formacions centrades en la digitalització i l’accessibilitat a la comunicació.

Accions dutes a terme:

  • Xarxes socials accessibles per a fomentar la participació ciutadana de les persones sordes.
  • Oferir informació pública accessible per a la ciutadania sorda i el moviment associatiu per a equiparar drets participatius.
  • Formació dirigida al moviment associatiu per a la reconstrucció social i l’adaptació al nou marc tecnològic i soci-polític.
  • Oferir atenció, suport i assessorament al moviment associatiu de persones sordes de la Comunitat Valenciana.