96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Les persones sordes majors de la Comunitat Valenciana gaudeixen un any més de la seua jornada autonòmica

En aquesta ocasió l’associació de persones sordes encarregada d’organitzar l’esdeveniment que s’ha celebrat aquest dijous en col·laboració amb Fesord, ha sigut l’Associació Valenciana de Persones Sordes (AVS).

Gràcies a la Diputació d’Alacant les persones sordes majors de la província van poder desplaçar-se amb autobús fins a València per a gaudir d’aquesta jornada autonòmica.

Persones sordes majors de 65 anys han visitat el Museu Faller i els jardins del Hemisfèric. Posteriorment van acudir al local de l’Associació per a menjar allí i passar una vesprada plena d’activitats culturals en llengua de signes.

El Dia de les persones sordes majors sempre és una ocasió especial per a conviure, riure i recordar altres èpoques en les quals convivien dia a dia en l’antic col·legi de xiquets i xiquetes sords/es. Vincles d’amistat que no s’han trencat amb el pas dels anys ni la distància, la qual s’escurça en aquests dies tan especials per a aquest col·lectiu.

Des de Fesord i la seua comissió de majors volem oferir moments de retrobament i convivència entre les persones sordes de més edat. Algunes d’elles grans líders del moviment associatiu, unes altres que ja no estan entre nosaltres però que seguiran en el record de totes les persones sordes.

Les persones sordes majors són un exemple de lluita i la seua labor associativa ha sembrat els drets dels quals hui gaudim les persones sordes.

psm dipu alicante 19