96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Formació a persones sordes immigrants a Alacant

Després del taller de la província de València, una nova edició del Taller d’Inclusió per a persones sordes immigrants s’està duent a terme a Alacant. Del 30 d’abril fins al 18 de juny, persones sordes immigrants treballaran aspectes relacionats amb la digitalització i l’ús de les xarxes socials de contacte entre persones sordes i el seu moviment associatiu, participació en activitats culturals i associatives de la província i sobretot l’establiment de vincles i xarxes de suport interpersonal que afavorisca la seua inclusió.

Aquest taller s’emmarca en el programa de mediació comunicativa i social per a persones sordes immigrants que desenvolupa la Fundació Fesord CV a través de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. El Servei d’Atenció a Persones Sordes (SAPS) que atén qualsevol persona sorda en diferents situacions, presta especial atenció a les persones sordes on a més s’uneix les dificultats de comunicació, i fa un treball d’acompanyament i mediació per a assegurar l’accés als recursos socials en igualtat.

El centre d’atenció a persones sordes és un lloc de referència per a les persones sordes que necessiten accedir als recursos normalitzats mitjançant un suport especialitzat que els acompanye i orient per a garantir la comunicació i la seua participació activa.