96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

La Fundació Fesord CV rep el premi Capaços de Fundació Bancaixa

190208_Capaces

El projecte d’atenció ecològica per a famílies amb xiquets i xiquetes sords/es de la Fundació Fesord CV va ser una de les 10 entitats que la Fundació Bancaixa va premiar dimarts passat en la cinquena convocatòria de “Capaces”.

L’atenció ecològica és una aposta que la Fundació Fesord desenvolupa per a afavorir la comunicació plena en els contextos més pròxims dels xiquets i xiquetes sords/es mitjançant la presència d’especialistes en llengua de signes que treballen la comunicació en les rutines familiars dins de la llar o en el seu context diari.

Afavorir una convivència familiar satisfactòria i feliç té una repercussió directa en el benestar no solament dels xiquets i xiquetes sords/es sinó de tota la resta de la família. Mitjançant la dotació d’eines i estratègies de comunicació i empatia que els i les especialistes treballen amb tota la família comprovem com el dia a dia millora i augmenta la tranquil·litat dels xiquets i xiquetes sords/es.

Tindre el suport de la Fundació Bancaixa per a desenvolupar les accions que inclou el projecte és sens dubte una oportunitat per a optimitzar el nostre objectiu de donar suport, defensar i oferir serveis a les famílies amb xiquets i xiquetes sords/es de la Comunitat Valenciana.

Capaces5 F Bancaja