96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Així serà l’agenda 2020 del nostre grup de PS amb discapacitat intel·lectual

Fa unes setmanes us revelarem que el nostre equip responsable de l’organització del Taller d’Habilitats Socials per a Persones Sordes amb Discapacitat Intel·lectual s’havia reunit per a planificar el calendari d’activitats d’aquest nou any.

Posa-t’hi bé perque les 13 persones que participen en el taller es posaran el davantal i embrutar-se les mans amb les activitats de cuina que tenim preparades, qui sap, potser entre elles i ells tenim una futura promesa de l’alta cuina.

Per a rebaixar el menjar que hàgem cuinat, farem una passejada pels carrers de la nostra meravellosa ciutat i refrescarem els nostres coneixements sobre els senyals viaris. I en un moment tan transcendental en la lluita contra el canvi climàtic treballarem el respecte pel medi ambient.

Activitats totes elles que fomenten el desenvolupament de l’autonomia personal de les nostres xiques i xics. Qui a més, podran potenciar el seu costat més artístic gràcies als tallers d’expressió manual amb i pintura, i expressió corporal amb ball, ioga i esport.
Una infinitat de tallers i excursions que estaran sempre guiades pel nostre equip de professionals i voluntariat.

Què comence l’aventura!