96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Dia Internacional del Voluntariat

Fesord i la seua Fundació sempre han fet una clara aposta per l’acció voluntària. Per això, des de fa més de 10 anys formem part de la Plataforma del Voluntariat i hem apostat per persones que de manera desinteressada han fet una gran labor dins del moviment associatiu de persones sordes.

Diverses persones sordes i oïdores han demostrat el seu bon fer, esforç i col·laboració al llarg de tots aquests anys, volem agrair-vos una vegada més, que sigueu ací i formeu part del nostre projecte.

Dimarts passat dia 3, Fesord va assistir a la IV edició dels Premis Voluntariat 2019, premis a tota una labor de treball voluntari que de manera desinteressada fan del nostre món un espai més solidari.

Hui, dia 5, és el Dia Internacional del Voluntariat, des de Fesord i el seu moviment associatiu volem transmetre la nostra admiració a les persones voluntàries que formeu part del moviment associatiu, persones sordes que han construït i lluitat per molts dels drets que tenim ara.

El voluntariat social enriqueix a les entitats del tercer sector, és una aliança més amb la societat. Moltes de les persones voluntàries que han passat per les nostres entitats ara són professionals que acullen i comprenen a les persones sordes. Gràcies per ser ací, per continuar aportant.

Recordar-vos que Fesord compta amb una bossa de voluntariat que realitza la seua labor amb persones majors, infància i persones sordes amb discapacitat intel·lectual. Pots formar part de la nostra bossa si eres una persona sorda o tens un nivell B1 de llengua de signes.