96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

S’inicia el servei de videointerpretació SVisual en LABORA (SERVEF)

181109_LABORA

Aquest divendres finalitzen les últimes accions formatives sobre el servei SVisual per a l’equip professional de les oficines d’atenció LABORA (antic SERVEF) de la Comunitat Valenciana i el dilluns 12 de novembre iniciarà la seua activitat en les 55 oficines.

Com ja anunciem en anteriors notícies, el període de formació al personal de les oficines LABORA es va iniciar en el mes d’octubre. El nostre equip de formació ha recorregut diversos punts de les tres províncies per a garantir que l’inici de l’atenció fóra tot un èxit per a les persones sordes de la Comunitat Valenciana.

A partir del dilluns 12 de novembre les persones sordes ja es poden dirigir a les oficines d’atenció per a utilitzar aquest servei que acosta els serveis d’ocupació públics al lloc de residència de les persones sordes i garanteix una comunicació accessible i en llengua de signes.

El servei SVisual és una plataforma en línia de vídeo-interpretació en llengua de signes que permet a persones sordes i persones oïdores comunicar-se entre si mitjançant la figura del vídeo-intèrpret de llengua de signes, així com un xat per a persones sordes que volen transmetre o rebre informació de manera escrita.