96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

9 d’octubre en representació sorda

9 de octubre

Fesord CV ha estat present als actes organitzats per la Generalitat Valenciana amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre, dia de la Comunitat.

La presència de les persones sordes en l’agenda política de la societat valenciana és fonamental per a afegir valor a l’esperit del nostre moviment associatiu; que siguen les mateixes persones sordes les que lideren i es representen. Per a això, és fonamental crear sinergies amb el govern i les seues institucions per a garantir que aquesta presència directa siga possible en igualtat de condicions, d’aquesta forma, els actes de la GVA del 9 d’octubre han comptat amb intèrpret de llengua de signes gràcies al servei públic i gratuït que la Conselleria d’Igualtat i polítiques inclusives contracta amb la nostra Fundació Fesord CV.

La nostra entitat fa més de 20 anys que presta el servei d’interpretació en llengua de signes en la Comunitat Valenciana, un servei d’accessibilitat que ha possibilitat la participació de la ciutadania sorda i representació sociopolítica del lideratge sord i les seues entitats.