96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Per una atenció integral i estable

191011_Reunion

La xarxa de serveis d’atenció a les persones sordes s’estén al llarg de la Comunitat Valenciana.

El centre referent, els seus serveis provincials i els punts d’atenció local i comarcal conformen, conformen una xarxa d’atenció integral que afavoreix la inclusió de les persones sordes, a través dels quals s’ajuda a mitjançar amb els recursos públics que necessiten o als quals volen accedir les persones sordes.

Aquesta atenció global i integral és el que han conegut aquesta setmana el Secretari Autonòmic d’Inclusió i Diversitat, Alberto Ibañez i la Directora general de Diversitat, Ana Hernández, després de la visita que han realitzat al nostre Centre d’Atenció a les persones sordes i les seues famílies de la ciutat de València.

Donar viabilitat i estabilitat al treball d’atenció i demanda de les persones sordes, siga com siga la seua situació, així com poder acompanyar, facilitar i gestionar recursos públics més especialitzats, són objectius que des dels nostres centres de treball hem anat aconseguint.

12 anys de vida de l’actual centre d’atenció que se sumen als 10 anys previs del nostre antic centre. En definitiva, una trajectòria de 22 anys d’experiència en l’atenció global de les persones sordes. No obstant això creiem que l’administració ha de tractar d’impulsar una atenció estable i sòlida. La cerca de noves formes de col·laboració amb les nostres entitats és un desig compartit amb la Conselleria que valora i aplaudeix el treball que des de fa anys anem desenvolupant les entitats del tercer sector.