96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

APESOA organitza la Trobada Autonòmica de persones sordes a Teulada

encuentro ps cv 2019

Enguany, la Associació de persones sordes de L’Alacantí (APESOA) és l’encarregada d’organitzar la Trobada autonòmica de persones sordes del Pla Anual d’Activitats aprovat per assemblea de Fesord i el seu moviment associatiu.

Cada any una associació és l’encarregada de la seua posada en marxa. En 2019, és Teulada-Moraira el preciós lloc que ha triat l’associació per a acollir a les persones sordes que gaudiran aquest cap de setmana d’un programa ple d’activitats, convivència i segur interessants debats sobre els nostres reptes de futur i el moviment associatiu. APESOA es va oferir com a candidata per a la posada en marxa de la trobada 2019 i encara que la trobada se celebra aquest cap de setmana, 12, 13 i 14, ja podem felicitar a APESOA perquè han cobert totes les places.

Les Trobades de convivència són un espai propi on les persones sordes del moviment associatiu tenen l’oportunitat de compartir i posar en comú els seus anhels i expectatives respecte a la llengua de signes, l’accessibilitat social, l’educació, l’ocupació i el paper del moviment associatiu com a referent per a la consecució dels nostres objectius.

Així mateix en les Trobades de convivència acudeixen famílies amb membres sords/as, per la qual cosa també s’organitzen activitats infantils que fan que els i les més xicotets/as gaudisquen aquests dies.

Fesord CV i la seua Fundació estan segures que un any més, aquesta trobada serà tot un èxit, ens farem ressò del mateix a través de les nostres xarxes socials. A gaudir!