96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Comença l’acció voluntària per al pròxim exercici 2019-2020

voluntariado Fesord

Fesord i la seua Fundació sempre han tingut una clara aposta per l’acció voluntària. Per això, des de fa més de 10 anys som membre de la Plataforma del Voluntariat i hem apostat per persones que de forma desinteressada han fet una gran labor dins del moviment associatiu de persones sordes.

Diverses persones sordes i oïdores han demostrat el seu bon fer, esforç i col·laboració al llarg de tots aquests anys, volem agrair-vos una vegada més, que estigueu ací i formeu part del nostre projecte.

Els dies 19 i 20 de setembre comencem amb la formació de les persones que volen ser voluntàries durant el pròxim exercici, per a això estan programats tallers sectorials de persones majors, persones sordes amb discapacitat intel·lectual i infància sorda perquè les persones sordes i oïdores que tinguen l’A2 de llengua de signes puguen apuntar-se a la bossa de voluntariat 2019-2020.

Així mateix la Plataforma de Voluntariat vindrà a formar a les futures persones voluntàries sobre els seus drets i deures conforme a la Llei de Voluntariat de la Comunitat Valenciana.

Posteriorment totes les persones formades que a més vulguen desenvolupar la seua labor voluntària en el pròxim exercici s’uniran a la nostra oferta d’acció voluntària en la qual esperem complir les seues expectatives i continuar gaudint de gent tan extraordinària.