96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Dia de l’Orgull LGTB+

Fesord lgtb

Un any més Fesord CV participarà, el 29 de juny, en la manifestació de l’Orgull LGTB+. Aquest 2019 eixirem als carrers sota el lema “Férem història, farem futur; pels drets LGTB+” per a reivindicar que vivim en una societat diversa.

A més enguany 2019 serà un Orgull especial: a València es compleixen 40 anys de la primera vegada que eixim als carrers a reivindicar els nostres drets i 50 anys de les primeres revoltes en Stonewall.

Les persones sordes de la comissió LGTB+ de Fesord CV i el seu moviment associatiu, així com totes les persones que vulgueu acompanyar-nos, participarem en la marxa sota la pancarta de Fesord. Us recordem que la manifestació de l’Orgull tindrà lloc el dissabte 29 de juny, a les 19.00 hores des de la Porta del Mar.

I posteriorment, a les 21:00h es procedirà a la lectura del manifest en la Plaça de l’Ajuntament que comptarà amb intèrpret de llengua de signes de la Fundació Fesord CV.

Les persones sordes són diverses, per això, des de la comissió LGTB+ es demana una major presència de les persones sordes per a sumar esforços i poder garantir la llibertat d’elecció de tots i totes.