96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Formació contínua per especialistes de llengua de signes de l’Escola de llengua de signes

Especialistas LS Fesord

Els i les especialistes en llengua de signes són professionals de la formació en llengua de signes que ensenyen aquesta llengua en diferents nivells, edats, contextos i col·lectius. Així mateix, en ser persones sordes, també actuen com a experts i models lingüístics.
En l’actualitat, la CNSE té en el seu cens a 335 especialistes en llengua de signes, una figura professional que s’inclou en el Catàleg Nacional d’Ocupacions (CNO-2011) i que porten més de 25 anys formant en aquesta llengua a altres professionals de la llengua de signes com són els i les intèrprets de llengua de signes.
El col·lectiu d’especialistes en LS reclama major visibilitat i reconeixement de la seua labor, ja que a més de transmetre la llengua i cultura de la comunitat sorda, vetlen per un ensenyament de qualitat.
En aquest camí cap a la qualitat i la millora constant, l’equip d’especialistes de llengua de signes de l’Escola de Llengua de Signes de la Fundació Fesord CV han participat en diverses accions de formació contínua: formació en noves tecnologies (pissarra digital), formació en tutorització/dinamització de cursos on-line impartida per professionals de CNSE, curs online de gramàtica de la llengua de signes A1 i A2, organitzat per CNSE, o curs de SSI.
A més el mes vinent de juliol el nostre equip participarà en l’XI FÒRUM ESTATAL DE LES LLENGÜES DE SIGNES ESPANYOLES organitzat per CNSE, un espai comú d’intercanvi d’experiències entre diferents especialistes de llengua de signes a nivell estatal que segur resulta una gran experiència.