96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

El Centre d’Atenció Primerenca de la Fundació Fesord CV en el XVIII Congrés Mundial

La setmana vinent del 23 al 27 de juliol se celebra en Paris el XVIII Congrés de la Federació Mundial de persones sordes. Un esdeveniment on les entitats de persones sordes de tot el món es donen cita per a tractar temes tan fonamentals per a les persones sordes com l’ocupació, l’educació, la llengua de signes i la tecnologia, entre altres.

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca (CDIAT) de la Fundació Fesord CV va presentar una Comunicació en l’àrea d’Educació que va ser seleccionada per l’organització del Congrés. Serà divendres que ve 26 de juliol quan Amparo Minguet intervindrà a París per a explicar a tot el públic assistent el projecte que s’està desenvolupant quant a atenció primerenca a famílies amb fills i filles sords menors de 6 anys.

Així mateix portarà a Paris la labor de la Unitat de llengua de signes, que és l’única existent en els centres d’atenció primerenca de la Comunitat Valenciana i de l’estat. Una labor que evidencia la possibilitat que l’accés primerenc a la llengua de signes suma en el desenvolupament personal, social i lingüístic de la infància sorda, però sobretot, normalitza i dóna una visió positiva a les famílies que afecta directament en la felicitat de la llar.

Una vegada més les entitats de persones sordes demostren que poden aportar solucions i alternatives que normalitzen i donen benestar a les persones sordes i les seues famílies.