96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Fesord CV es reuneix amb À Punt per a reprendre l’informatiu en la programació de setembre

Reunion À Punt y Fesord

La programació d’À Punt ha canviat durant els mesos d’estiu, juny, juliol i agost, per la qual cosa l’informatiu del matí que comptava amb un intèrpret de llengua de signes no s’emet des de finals de juny.

La Directora de Fesord, Amparo Minguet, es va reunir amb la directora d’À Punt, Empar Marco, per a traslladar el malestar de les persones sordes de la Comunitat Valenciana i conéixer la previsió de la televisió valenciana per a reprendre aquest espai, a més de conéixer la projecció que té À Punt en qüestions d’accessibilitat.

És a l’inici del mes de setembre quan començarà de nou els informatius del matí, de dilluns a divendres, i en la programació de la televisió À Punt està contemplat comptar amb la interpretació en llengua de signes en l’horari habitual de 8.00 a 8:30h del matí.

D’altra banda, la Federació ha transmés que és important marcar-se objectius que contemplen l’ampliació del percentatge de la presència de la llengua de signes en la programació diària així com del subtitulat, que encara que està concorde a llei, pretenem que siga major de cara al 2020.

Des de la direcció d’À Punt comparteixen aquest objectiu, sempre que els pressupostos dedicats a l’accessibilitat puguen augmentar per a cobrir les necessitats del públic sord.

Fesord i el seu moviment associatiu no desistiran de la seua lluita per fer arribar les necessitats de les persones sordes a les institucions valencianes, així com el dret que tenim a una informació accessible en els mitjans de comunicació públics.