96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

El Dia Internacional de les persones sordes ja està en marxa

190503 DIPS

Com tots els anys el Dia Internacional de les persones sordes se celebra l’últim cap de setmana de setembre, enguany serà el dissabte 28.

Després de l’acord del 19 de gener per part del Consell d’Associacions de Fesord, enguany l’organització d’aquest dia estarà a càrrec de Fesord. Amb motiu del 40 aniversari de la nostra entitat, el moviment associatiu juntament amb el consell de Fesord va decidir que de manera especial enguany fóra la pròpia federació l’encarregada d’organitzar totes les activitats i propostes que inclourà un any més el Dia Internacional de les persones sordes.

Una data molt assenyalada per a les persones sordes i les seues famílies on a tot el món es dóna visibilitat a les nostres necessitats i es transmeten les reivindicacions que continuem tenint les persones sordes com a ciutadans i ciutadanes actives de la societat.

Així mateix la comissió d’organització està preparant un programa de convivència, gaudi i compartir; llengua, cultura, amistats amb totes les persones sordes, les seues famílies i persones oïdores que vulguen estar aquest dia tan emblemàtic.

La directora de Fesord s’ha reunit amb la Regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano i acordant realitzar la celebració al parc de l’Oest de València. Agrair com sempre a les 12 associacions que formen part de Fesord CV la seua presència i convidar a tota la societat valenciana perquè el DIPS tinga la repercussió que sempre.