96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Marca la X Solidària en la declaració de la renda

XSolidaria

Estem en període de declaració de la renda i com cada any les persones contribuents tenen el poder de decidir la fi solidària d’una part dels seus impostos.

D’aquesta manera, i amb un senzill gest que no costa res, un 0,7% dels seus impostos es poden destinar al desenvolupament i execució de programes socials realitzats per entitats que, com Fesord, sol·liciten atendre persones que, per la seua situació social o personal, requereixen d’una atenció especialitzada.

Persones sordes majors, en situació d’exclusió i les famílies més desfavorides es beneficien d’aquest gest que aposta per la inclusió.

Marcant la casella de “Activitats d’Interés Social” podem aportar. L’any passat van ser 11 milions de persones les que van decidir marcar la X en aquesta casella, un 55% del total de contribuents.

Enguany serem més les persones que ens comprometem amb les entitats que dia a dia treballen per i amb les persones. Fesord i tot el seu moviment associatiu, liderat per persones sordes, trasllada i dóna protagonisme a les pròpies persones sordes que som les que hem de decidir i aportar solucions en les agendes polítiques de la societat valenciana.