96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Fesord CV edita el seu primer còmic inclusiu

190222 Comic Ona

A través de la línia de col·laboració que la Direccion General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Fesord edita el seu primer còmic inclusiu en valencià que ha sigut escrit i il·lustrat per Toni Cabo.

El còmic titulat “Ona té moltes cuses a explicar-et» parla d’una xiqueta sorda que creu i sent la inclusió. Si la voleu conéixer, estarà aquest cap de setmana en la II edició Fira Herois Còmic Con que se celebra en el recinte firal de València.

Fesord disposarà d’un estand en el qual hi haurà tallers de llengua de signes, contacontes, tallers infantils per a muntar còmics, acolorir a Ona, conéixer-la i fins i tot fer-te un selfie amb ella. A més comptarem amb la presència de Toni Cabo que signarà exemplars per a tots i totes els que vingueu a estar amb ella.

Hui s’ha realitzat la presentació formal per part del Director General de Política Lingüística, Rubén Trenzano i de Mónica Diez que treballa amb xiquets i xiquetes sords i les seues famílies en la Fundació Fesord CV. Mónica ha ressaltat la importància de veure als xiquets i xiquetes sords des de la seua pròpia mirada, transmetre un missatge normalitzat i inclusiu de les possibilitats que tots i totes tenim.

“Ona té moltes coses a contar-te” serà una eina de sensibilització per als centres educatius que treballen la inclusió i aposten per les mirades alegres dels xiquets i xiquetes que en la seua diferència generen riquesa.