96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Fesord lliura els diplomes d’Enregistrament i tractament de dades reconegut per LABORA

Diplomas Capaces 2018

Nou persones sordes s’han titulat en el curs d’Operacions d’Enregistrament i Tractaments de dades i document impartit per la Fundació Fesord CV gràcies al programa Capaços de la Fundació Bancaixa-Bankia 2018.

Carmen Llopis, secretària de Fesord CV, i Amparo Minguet, directora, van ser les encarregades de lliurar els certificats a les persones sordes participants.

Aquest curs de 150 hores de formació lectiva i 50 hores de pràctiques en empreses del sector ho ha convalidat el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA, com un mòdul d’aquest Certificat de Professionalitat i ha suposat que una de les persones sordes participants ara estiga treballant en una de les empreses on va fer les pràctiques.

Una formació per a l’ocupació accessible és fonamental per al desenvolupament professional de les persones sordes i per a la cerca d’ocupació de qualitat. Fesord CV convenia tots els anys amb LABORA (antic SERVEF) la contractació d’intèrprets de llengua de signes en accions de Formació per a l’Ocupació finançades per LABORA, esperem que aquest exercici 2019 la dotació pressupostària siga major per a donar cobertura a la creixent demanda formativa de persones sordes aturades usuàries de LABORA.

Recordem que la xarxa d’oficines d’atenció LABORA ja disposen del servei Svisual de videointerpretació per a fer les gestions pertinents per part de les persones sordes tant en llengua de signes com mitjançant l’ús del xat.