96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Integra’t itineraris integrats d’ocupació per a persones sordes

Integra't itinerarios individualizados Fesord

Dins del programa d’ajudes 0’7 IRPF de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, la Fundació Fesord CV desenvolupa el projecte Itineraris integrats-Integra’t dirigit a aconseguir la millora en les possibilitats d’inserció soci-laboral de les persones sordes que tenen més dificultats d’inserció.

Aquest projecte comporta diverses accions entre les quals es troba la formació per a la millora de les capacitats individuals per a la cerca activa d’ocupació, per això, des de l’agència de col·locació COL·LOCA’LSLS de la Fundació Fesord CV s’han organitzat el mes de juliol dos tallers per a persones sordes desocupades: entrevista de treball i d’emprenedoria.

Així mateix aquest projecte inclou la realització de tutories individualitzades per al desenvolupament de les capacitats i posada en valor dels talents personals, posada en pràctica de les habilitats i estratègies soci-laborals adquirides i acompanyaments per a la inserció.

47 persones sordes són les que es beneficiaran de la posada en marxa d’aquest projecte d’ocupació en la Comunitat Valenciana.

Esperem que amb la implementació d’aquestes iniciatives el balanç anual d’inserció siga major en pro de les persones sordes de la Comunitat Valenciana.