96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Joventut i Dona el mes d’octubre

Juventud sorda

Dins de les polítiques de representació i apoderament de les pròpies persones sordes que sempre han caracteritzat al nostre moviment associatiu, la joventut i les dones sordes han tingut un protagonisme i dinamisme especial.

Fesord CV se suma a aquesta filosofia de treball i és així com el Consell de joventut sorda, Jovesord CV, i el consell de dones sordes, Donesord, tenen dues cites rellevants durant aquest mes d’octubre.

Jovesord amb 30 anys d’història, celebra la seua Trobada de joventut sorda el pròxim 11, 12 i 13 d’octubre a Jérica (Castelló). Més de 50 Joves, entre 16 i 30 anys, s’han apuntat a aquesta trobada que *Jovesord celebra anualment i que sempre és tot un èxit.

Una trobada en el qual a més de divertir-se, la joventut sorda pot reflexionar sobre el seu present i el seu futur, però sobretot, contactar entre ells i elles i forjar records que els fan repetir a l’any que ve o iniciar un nou camí al costat de la joventut sorda de la Comunitat Valenciana.

I el 26 d’Octubre, celebrem la Jornada de Dona, que enguany serà a Alcoi, ja que l’Associació de persones sordes d’Alcoi és l’amfitriona en la celebració d’aquesta jornada 2019.

Dues cites ineludibles que demostren que la convivència en espais comuns on es comparteixen identitats, inquietuds i experiències mai pot ser un problema per al creixement i la autorealització de les persones.