96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Primera reunió de les noves persones que conformen la comissió de majors

190524 comision mayores

La Comissió de Majors de Fesord reprén la seua activitat amb les noves persones sordes que la conformen: Mª Cruz Mellado de València, José Francisco Galiana d’Elx, Vicente Martínez de Castelló i Eufemia Cases d’Alacant. Una representació de les tres províncies que sens dubte suposarà la posada en marxa d’accions interessants i atractives per a la nostra comissió de majors del moviment associatiu de Fesord CV.

La presidenta de Fesord i la responsable de política sectorial es van reunir el dimarts 21 per a analitzar i comentar les últimes activitats per a majors que s’han realitzat o estan previstes abans de l’estiu. La participació de majors de la Comunitat Valenciana en el viatge a Mallorca a través de la CNSE i el pròxim dia de les Persones Sordes Majors del 30 de maig que organitza l’Associació valenciana de persones sordes, són alguns dels temes que s’han tractat en aquesta reunió.

Així mateix es van comentar les activitats previstes dins del Pla integral d’atenció a les persones sordes majors que desenvolupa la nostra entitat a través del programa d’ajudes de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Les possibilitats de les Tics quant a la comunicació i la lluita contra l’aïllament és un dels eixos, de fet el passat 3 de maig es va fer l’últim taller de Conecta2 en la seu de l’Associació de persones sordes de Castelló (APESOCAS) tancant una formació per a persones sordes majors que s’ha realitzat en les tres províncies.

Destacar la continuïtat del projecte VidAsor, un recurs de videoasistencia en llengua de signes i acompanyament per a majors especialment vulnerables.