96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

S’acomiada el Consell de Participació Ciutadana

Consejo Participación

L’últim Consell de Participació Ciutadana de la Conselleria de Transparència i Participació s’ha celebrat aquest 8 d’abril.

Un Consell que va iniciar la seua marxa el 16 de maig del 2017 on es va crear un espai comú entre l’administració pública i les entitats ciutadanes per a aportar i col·laborar en el disseny d’actuacions de foment de la participació i l’enfortiment del teixit associatiu o qualsevol altra iniciativa que es desenvolupe en matèria de participació ciutadana per part de la GVA.

Fesord CV va ser de les 14 entitats ciutadanes seleccionades com a entitat representativa de la llengua de signes i de la diversitat lingüística que caracteritza a la Comunitat Valenciana. Gràcies a l’aval del nostre moviment associatiu que va donar suport a la nostra candidatura, hem pogut estar aquests dos exercicis com a membres amb veu i vot en el Consell de Participació.

Així mateix participem en la Comissió per a l’elaboració de projecte de llei de participació ciutadana i foment de l’associacionisme que finalment no ha pogut ser debatuda en les Corts, però que esperem que en la pròxima legislatura es puga reprendre la regulació formal de la participació associativa amb la GVA.

Les persones sordes i les seues entitats han d’estar presents en els espais d’opinió com a part de la ciutadania activa que conforma la diversitat social de la nostra autonomia.