96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Activitats accessibles

Aquest cap de setmana tens una cita amb les urnes, però des de FESORD t’oferim plans perquè, abans o després d’exercir el teu dret a vot, gaudis d’un diumenge accessible en llengua de signes.

Torna el programa “Turista per un dia” de l’Ajuntament de València, en aquesta ocasió amb el Tour València Marítima, on descobrirem els secrets que caracteritzen la nostra terra i impregnen la nostra cultura i manera de ser. La visita amb intèrpret de llengua de signes s’iniciarà a les 10.30h i en aquesta ocasió Punt de trobada: Tourist Info València Port (oficina de turisme), al costat de l’Edifici del Rellotge.

Mentre a la província de Castelló la nostra joventut sorda al costat d’un grup de jóvens oïdors/es gaudirà d’un cap de setmana d’immersió lingüística.

I si eres d’Alacant, no et preocupes, també tenim plans per a tu. Dimarts que ve 19 i dijous 21 de novembre podràs gaudir d’una estona en família gràcies al compte contes en llengua de signes “El lobito caperucito i *tanzana”, que comptarà amb intèrpret per a les persones oïdores. Pròximament podràs informar-te dels horaris i biblioteques on tindrà lloc el contacontes, a través de les nostres xarxes socials.