96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

II Trobada d’immersió lingüística en llengua de signes

Juventud sorda

Aquest cap de setmana la nostra joventut torna a reunir-se, però aquesta vegada acompanyada d’un grup de jóvens oïdors/es.

Benicàssim acollirà la segona edició de la “Trobada d’immersió lingüística de llengua de signes” organitzat per JOVESORD, que novament ha sigut un èxit de participació en cobrir-se totes les places disponibles.

Durant els dies 8, 9 i 10, 15 jóvens sords i sordes i 15 joves oïdors. Alumnes dels nostres cursos de llengua de signes, compartiran un espai on tindran l’oportunitat de compartir el seu dia a dia. 48 hores de convivència que recrearà un ambient d’inclusió permetent a tots dos col·lectius relacionar-se i rebutjar falsos mites.

A més, de l’aspecte formatiu que caracteritza aquesta trobada a través del debat “La importància de mantindre viva la llengua de signes”, dirigit per Carmen Juan, especialista de llengua de signes, i activitats relacionades amb la llengua de signes. Una trobada de JOVESORD no és una trobada, si no es combina amb activitats d’oci i temps lliure, en les quals podran gaudir de la vida que els ofereix el municipi castellonenc.

Esperem que siga un cap de setmana enriquidor i divertit, i la nostra joventut demostre una vegada més que no hi ha barreres que junts i juntes no puguem eliminar.