96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

El patronat de la Fundació Fesord CV es reuneix per última vegada en el 2018

Último Patronato 2018

La Fundació Fesord CV va celebrar dijous 29 la seua última reunió del 2018 en la qual les patrones i patrons que conformen la Fundació van analitzar el pla d’actuació per a 2019.

La Fundació Fesord CV és una entitat vinculada a la Federació de persones sordes de la Comunitat Valenciana i va ser creada per acord unànime del seu moviment associatiu en 1998. La Fundació Fesord CV està al servei de les persones sordes i de les seues famílies, així mateix instrumentalitza totes les vies de normalització de la llengua de signes a la Comunitat Valenciana, tant en matèria d’accessibilitat com de promoció lingüística.

Altra de les finalitats fonamentals de la Fundació és la de donar suport al moviment associatiu. Per tot això, cada any convoca ajudes dirigides expressament a les associacions de persones sordes de les quals en són beneficiàries les 12 associacions de la Comunitat Valenciana. En aquesta última reunió del Patronat també ha sigut un dels punts a tractar.

La Fundació Fesord CV celebra enguany 20 anys de treball en pro de les persones sordes i de les seues famílies, 20 anys dels quals cal remarcar la creació de l’Escola de Llengua de Signes i del Primer Centre d’Atenció Primerenca bilingüe per a famílies amb fills i filles sords/es.