96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Estem de tornada i comptem amb tu

Fesord

Comença el mes de setembre i el Centre d’atenció a les persones sordes i les seues famílies es posa en marxa per a iniciar totes les accions programades.

L’Escola de llengua de signes torna amb els A1 a València i Alacant, i també donen començament els cursos d’iniciació per a entitats i institucions de la Comunitat Valenciana.

El Servei d’atenció a famílies i infància sorda comença amb l’inici del curs escolar, esperem que les nostres famílies hagen passat un estiu estupend i que els i les més xicotets/as tinguen il·lusió per continuar gaudint mentre aprenen.

Els cursos de valencià per a persones sordes han représ la seua activitat i, després de l’èxit d’aprovats de l’anterior convocatòria de la *JQCV, esperem que aquest grup de persones també superen les pròximes proves.

Tots els serveis estan en marxa i inicien les activitats programades per a aquest últim quadrimestre del 2019 en el qual esperem continuar comptant amb tu per a construir i compartir les nostres metes.

Recordar-vos que a la província d’Alacant estan previstos els tallers de Svisual i Vidasor per a persones sordes.

I com no, estigueu atents a les xarxes per a la Jornada de Dona Sorda que se celebra el 26 d’octubre a Alcoi i per al Dia Internacional de les persones sordes del 28 de setembre.