96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Horari del mes d’agost

horario verano

Us informem que durant el mes d’agost els serveis d’atenció dels nostres centres romandran tancats per vacances dels equips, menys el servei d’interpretació de llengua de signes que seguirà actiu per a les persones sordes que així ho requerisquen.

Per a això, pots dirigir-te al nostre centre d’atenció de València en horari de dilluns a divendres de 10 a 14h i els dimecres per la vesprada de 17 a 20h.

Com és habitual pots sol·licitar amb antelació un servei d’interpretació segon els procediments habituals: correu electrònic a interpretes@fesord.org; a través del formulari web; whatsapp al 620996855 o al telèfon d’atenció del centre en l’horari indicat.

Per a concertar cites el mes de setembre amb altres serveis de la nostra entitat, pots utilitzar la nostra web i les fórmules de contacte que s’establixen en cadascun dels serveis www.fesord.org

Esperem que passeu un estiu meravellós i les persones, famílies, alumnat i amistats que tingueu vacances durant el mes d’agost vos desitgem molta felicitat.

Ens veiem al setembre!