96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

La diversitat i la llibertat d’elecció valors arrelats en les nostres entitats

190405 LGTB

Dues són els actes que aquesta setmana destaquem en els que Fesord ha assistit com a mostra de suport a les persones LGTB que dia a dia continuen lluitant i treballant per la llibertat, la diversitat sexual i de gènere i la igualtat en drets que tots i totes tenim.

Com a exemple d’això, hem estat presents en dos actes LGTB que s’han celebrat a Alacant i València. D’una banda, en la inauguració de la Mostra Visible Alacant (MOVA), un espai per al cinema i la cultura sobre diversitat sexual, d’identitat i gènere que se celebra de l’1 al 7 d’abril.

I per una altra en la inauguració del 13é Congrés de LAMBDA a València “Defensem la diversitat, lluitem per la democràcia”.

Les persones sordes som diverses, però la nostra diversitat no solament afecta a la comunicació, sinó que inclou identitat de vida, per la qual cosa respectar les nostres decisions, garantir que puguen ser una realitat en el nostre dia a dia i assegurar la nostra llibertat per a poder triar què volem és fonamental si apostem per la inclusió.