96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

La dona sorda té molt que aportar

sectorial mujer

El moviment associatiu de persones sordes es caracteritza per l’especial importància que es dóna als espais propis de la dona. Les entitats de persones sordes liderades per la CNSE disposen de comissions d’igualtat que marquen les línies polítiques de defensa de les dones sordes, així mateix són nombroses les accions que es duen a terme per a donar suport, atendre i millorar la situació de les dones dins del col·lectiu.

Després de l’I Fòrum Europeu de Dones Sordes i amb la declaració de València del 20 d’Octubre de 2018, Fesord i el seu moviment associatiu continua afavorint i donant protagonisme a les dones sordes de la Comunitat Valenciana.

Seguint aquesta línia d’actuació, l’àrea d’atenció a la dona del servei d’atenció a persones sordes (SAPS) ha mantingut una reunió amb dones sordes per a recollir les demandes i interessos que els preocupen i poder planificar les activitats de la Comunitat Valenciana. Així mateix, com ja es va anunciar en el I Consell autonòmic d’associacions, la APS d’Alcoi serà l’encarregada d’organitzar el taller de dona 2019.

D’igual manera, i amb motiu del Dia de la Dona el pròxim 8 de març la nostra entitat al costat de l’Associació Valenciana de Dones Sordes i la resta de dones del moviment associatiu lideraran una pancarta en la manifestació prevista a València.

Finalment recordar-vos que aquest dissabte a les 18:30h es presenta l’audiovisual en llengua de signes “I TU, SOLS  TU” amb motiu del Dia de la Dona en el Casal Jove del Port de Sagunt en el qual ha col·laborat Fesord i la APS de Sagunt.