96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

La falla de l’Ajuntament serà accessible en llengua de signes

190314 falla

La Fundació Fesord CV ha adaptat la Falla de la plaça de l’Ajuntament a través de codi QR perquè les persones sordes puguen visitar-la i gaudir-la també en llengua de signes.

És una iniciativa més de la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València que aposta per la participació en igualtat de condicions de totes les persones sordes que visitaran aquestes festes falleres la ciutat de València.

El monument faller més emblemàtic de la ciutat de València i que engalanarà la plaça de l’Ajuntament de la nostra ciutat, està dedicat enguany al procés de creació artística dels i les artistes fallers/as que contribueixen al prestigi i art de les Falles. El monument infantil descriu els llocs de flors que sempre han estat present en la plaça de l’Ajuntament malgrat les variacions que la nostra plaça ha viscut al llarg de la història

Esperem que durant aquestes festes totes les persones sordes de fora i dins de la Comunitat Valenciana puguen gaudir d’aquests dos monuments de referència per a la festa fallera.

Recordar-vos també que podeu consultar els programes fallers del moviment associatiu de persones sordes que com sempre organitzen també innombrables activitats.

Finalment, dir-vos que Fesord romandrà tancat el dilluns 18 i el dimarts dia festiu de Sant Josep, felices Falles a tots i totes.