96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Les nostres aules al complet

El passat dia 20 de desembre va tindre lloc la presentació del curs de “Promoció i Participació de la Comunitat Sorda”. Una formació amb certificat de professionalitat creat per LABORA i realitzat en la seu de la nostra entitat.

Després de les vacances de nadal les 10 alumnes i alumnes han iniciat les classes del curs durant el qual se’ls impartiran mòduls de llengua de signes, sensibilització i formació sobre la Comunitat Sorda, foment i suport associatiu. Un apartat teòric que s’emplenarà amb el bloc pràctic durant el qual podran en pràctica tot l’aprés. En total 700 hores (teòriques i pràctiques) que finalitzaran el mes de juny, on les persones que aproven la formació rebran el títol que els acredita per a desenvolupar l’activitat.
Però les nostres aules també obrin les seues portes per a rebre a l’alumnat dels cursos de llengua de signes. A causa de la gran demanda aquest mes de gener s’iniciarà un nou curs presencial nivell A1 a València, mentre que a Alacant l’alumnat podrà continuar amb la seua formació gràcies a l’A2 de febrer.

Però són moltíssimes les peticions que ens arriben davant la impossibilitat de compatibilitzar els horaris, per la qual cosa com a novetat iniciem, també aquest mes, la primera formació en línia de llengua de signes nivell A2.

Podràs conéixer tota la informació sobre les nostres formacions a través de les nostres xarxes socials i pàgina web.