96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

No te les perdes!

Estem arribant als últims dies del mes d’octubre i no volem que us perdeu cap de les activitats accessibles que ens esperen en la Comunitat Valenciana, per a acomiadar la tardor i rebre l’hivern.

Aquest cap de setmana teniu una cita a Alcoi amb la “Jornada dona Sorda” que organitza l’Associació de Persones Sordes d’Alcoi i Comarca, i si eres de la província d’Alacant i encara et queden forces el diumenge t’espera la Trobada de Persones Sordes de la Província d’Alacant organitzat per APESOBE. També podràs assistir a la primera visita del programa “Turista per un dia” que ha organitzat la Regidoria de Turisme de València en la qual descobriràs la València més modernista.

Però perquè no arribeu tard a cap de les activitats en llengua de signes del diumenge 27 recordeu que en la matinada del dissabte per al diumenge es retarda l’hora, de manera que a les 2 seran les 3. Així que, no hi ha excuses per a no participar.

El dimarts 29 en la seu de FESORD tindrem la visita d’Andrés Valero, infermer col·legiat, que presentarà a les persones majors sordes un taller sobre hàbits saludables. I per a celebrar el pont, el cap de setmana, podràs endinsar-te el dissabte en el celler medieval i refugi de Bombes Gens, i gaudir a continuació de l’exposició d’art i el seu jardí. I el diumenge podràs viatjar pel paisatge algerià sense moure’t de València, gràcies a l’exposició de Zineb Sedira en l’IVAM. I per als quals us vau perdre la ruta de València Modernista, tindreu una segona oportunitat aquest mateix diumenge.

Podràs trobar tota la informació (horaris, programes, inscripcions, etc.) publicada en les xarxes socials.

Us esperem.