96 384 60 55 info@fesord.org
96 384 60 55 info@fesord.org

Oci i temps lliure accessible

Cada vegada són més les persones involucrades en el món de la cultura que prenen consciència de les barreres que les persones amb discapacitat es troben per a poder gaudir d’aquestes activitats.
El teatre o el cinema, arts que en apagar les llums són capaces de crear use ambient idíl·lic, poques vegades són accessible per a les persones sordes, que no poden assistir com un espectador o espectadora més. En aquesta reivindicació del col·lectiu de persones sordes, són a poc a poc més les companyies teatrals que els obrin les seues portes a través de la presència del/la intèrpret de llengua de signes.
Aquest divendres és la companyia El Pont Flotant la que inclourà en la seua obra teatral “Jo de major vull ser de Fermín Jiménez” al/la intèrpret en l’escenari.
En aquesta línia, des del Doctorat en Màrqueting de la Universitat de València s’ha posat en marxa un projecte de gestió i avaluació de l’experiència musical multisensorial. Un estudi que es realitzarà aquest divendres també, i en el qual s’avaluarà la percepció musical de les persones quan tenen alguna discapacitat.
I finalment, us recordem que aquest diumenge, el programa “Turista per un dia” posa punt i els seus 6 caps de setmana de rutes per València amb la ruta València romana.
Trobaràs tota la informació en les nostres xarxes socials.